• OM VIOLENT GROOVE

Violent Groove skapades av en idé som föddes när vi själva spelade i satsande band med hög ambitionsnivå. Vi upptäckte att det var svårt och tidskrävande att samordna allt som
behövs inför en release med ett band. När vi spelat in plattan skulle vi göra artwork, trycka upp skivor, ta nya promobilder, spela in musikvideo och skicka ut presskit och promotionutskick till metalmedia. Det var här idén till Violent Groove kom till.

Vi insåg att detta skulle kunna göras så  mycket bättre och lättare för banden. Vi skulle samla de bästa leverantörerna för allt det ett metalband kan behöva. De fetaste producenterna, de bästa artworkdesignarna, det största registret på metalmedia och nyhetssidor. Allt detta skulle samlas på samma ställe under ett namn. Violent Groove.

Nu är vi är för att hjälpa Sveriges metalband. Med vår passion för musiken och vår breda kunskap om branschen sätter vi en ny generation metal på kartan. Vi jobbar inte med Pop, EDM, HipHop eller körer. Vi jobbar bara med metal och därför är vi grymma på det vi gör. Vi levererar kompletta paket till band som inkluderar allt det som behövs inför en release. Inspelning i en utav våra grymma studios, design av artwork till plattan/merch, promotionutskick i och med releasen, bandbilder, musikvideos och hemsida. You name it, we got it.

  • Home
  • Vilka vi är
  • Om Violent Groove


 Om Elias Ryen-Rafstedt

Kontakta oss!
1000 tecken kvar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Our website is protected by DMC Firewall!