• WORKSHOP

Med våra workshops varierar vi föredrag med att engagera deltagarna i aktiviteter relaterade till det som avhandlats. Vi vill belysa och lära ut vikten av DIY och hur man kombinerar det som bäst med samarbeten för att göra sitt band och/eller skivbolag så effektivt och framgångsrikt som möjligt. Hur maxar du demoinspelningen? Hur formulerar du pressreleasen för att väcka så mycket intresse som möjligt.

  • Home
  • Vad vi gör
  • Workshop

vg foredrag1

Vi vill erbjuda er och era deltagare/band en möjlighet att få höra på ett inspirerande, roligt och lärorikt föredrag om hur bandet Deathember gick från att vara ett skitband som repar i Huddinge till ett skitband som repar i Huddinge och samtidigt turnerar ute i världen. Hur de får spela med stora erkända akter och hur de ger ut skivor på eget skivbolag. Vi vill inspirera andra band att ta saker i egna händer och skapa sin egen framgång utan att vara beroende av skivbolag och andra aktörer, att de kan göra saker på sina villkor i en sann DIY (Do It Yourself) anda.

I föredraget så kommer vi att berätta om vår resa och visa bilder, video från spelningar ute i världen men framför allt visa och förklara hur vi gick tillväga och vilka misstag vi har gjort och vad vi har gjort rätt.

Vi som håller föredraget är; Elias Ryen Rafstedt som är trummis och den drivande kraften bakom bandet/bolaget Deathember/Violent Groove och Lars Ryen som har lång erfarenhet av musikbranschen på alla nivåer.

Vill ni ge era band en energikick och öka kunskapen om vad man kan göra för att nå sina mål? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Läs mer i den bifogade pdf filen. pdfFöredrag 100%DIY.pdf

Kontakta oss!
1000 tecken kvar
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd